Nieuwe data training Natuurvrij maken voor isolatiebedrijven in juli

Spouwmuur natuurvrij maken

In juli kunnen medewerkers van isolatiebedrijven weer een training Natuurvrij maken volgen in Utrecht of Zwolle. U leert welke technieken er zijn om verschillende openingen in woningen af te sluiten. Ook krijgt u informatie over het creëren van nieuwe verblijfplaatsen voor de dieren en hoe u melding kunt doen om gebruik te maken van de ontheffing van de Wnb van de gemeenten met een pre-SMP. Aan deze trainingen met open inschrijving kunnen maximaal twee personen per bedrijf meedoen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een Incompanytraining te organiseren op eigen kosten.


Gratis training open inschrijving
De komende trainingen staan gepland op:

  • Woensdag 19 juli 2023, 9.00 (inloop)/9.30 – 13.00 uur op het provinciehuis te  Zwolle

 

De trainingen hebben een open inschrijving en per training is er plek voor 10 personen (maximaal twee personen per bedrijf per training). De training neemt een dagdeel in beslag. Basiskennis ecologie is niet nodig. Na afloop ontvangt u een bewijs van deelname.

Aanmelden
Vermeld bij het aanmelden uw naam, bedrijfsnaam en voorkeursdatum. U kunt zich aanmelden voor de training door een e-mail te sturen naar: info@natuurvriendelijkisoleren.nl .

Incompanytraining
Geeft u de voorkeur aan een incompanytraining voor de medewerkers van uw bedrijf? Dat is natuurlijk mogelijk. De kosten voor deze trainingen zijn voor eigen rekening. Wilt u hier meer over weten? Stuur een bericht naar  info@natuurvriendelijkisoleren.nl  en we nemen we contact met u op over de mogelijkheden.

Naar iets opzoek? Vul het hier in...

Zoeken